Wie zegt er nog dat sequels slecht zijn?

Ga even met mij mee terug in de tijd. Een kleine 2 jaar terug heb ik mijn grote liefde ontmoet. Door een samenloop van toevalligheden studeerde ik in Brussel en werkte hij in Brussel. Onze woonplaatsen lagen een goeie 120 km uit elkaar en iedereen verklaarde mij voor gek. Ondertussen hebben we het tegendeel wel bewezen. Maar kom, we wijken af.

2 jaar geleden is ook een andere hobby van mij geëxplodeerd. De bioscopen afschuimen. Voor € 16,5 per maand konden we onbeperkt gebruik maken van alle UGC cinema complexen in het land. Jawel je leest het goed, dat is een pak minder dan die afzetterij bij Kinepolis.  Ook geïnteresseerd in een UGC unlimited-kaart? Spijtig genoeg is UGC niet actief in Oost en West-Vlaanderen en zien we ons nu verplicht (te) veel geld neer te leggen voor een bioscoopbezoek bij Kinepolis.

Heel uitzonderlijk worden er echter films gelanceerd waarbij ik me niet veel aantrek van de prijs voor een ticket en volgende week is het ein-de-lijk nog eens zover. Na maanden van aftellen wordt  Transformers: Rise of the fallen wereldwijd gereleased.

Voor mij was Transformers één van de grootste verrassingen tijdens mijn wekelijkse UGC bezoek. Zonder verwachtingen binnen en overdonderd buitenkomen. Dat is de kracht van cinema. Transformers wist mij op elk aspect te verbluffen, de actie, visual effects, spanning. Echt een popcorn film van formaat. Volgende week nestel ik mij in het duister van een bioscoopzaal en dompel ik mij onder in Over-the-top actie. Met een popcorn natuurlijk.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s